Airco service

Laat regelmatig je airco onderhouden

Bij Autobedrijf Johan Sillekens begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerende airconditioning in uw auto is, of het nu gaat om de hete zomermaanden koel te blijven of om beslagen ruiten in de winter tegen te gaan. Daarom bieden we gespecialiseerde airco services aan om uw comfort en veiligheid onderweg te waarborgen.

Onze Airco Services Omvatten:

  • Airco Check: We voeren een grondige inspectie uit van het airco systeem in uw auto om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen.
  • Airco Onderhoud: Regelmatig onderhoud is cruciaal om uw airconditioning efficiënt en effectief te houden. Onze experts zorgen voor het bijvullen van koelmiddel en het vervangen van de airco filter indien nodig.
  • Airco Reparatie: Mocht uw airco systeem defect raken, dan staan onze gekwalificeerde monteurs klaar om elk probleem op te lossen, van kleine lekkages tot het vervangen van de compressor.
  • Geurbehandeling: We elimineren onaangename geuren die veroorzaakt worden door bacteriën en schimmels in het systeem, zodat uw auto altijd fris ruikt.
Kunnen wij iets voor je betekenen?

Neem dan even contact met ons op

info@johansillekens.nl Mail ons je vraag
06 51 55 51 57 Stuur een Whatsapp
Menu